Werken bij westerdijk

Wil jij werken in de elektro- en installatietechniek? En zoek je een leuk team waar je zelf ook vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt? Kom werken bij Westerdijk in Delfzijl, wij zijn al tientallen jaren een gevestigde naam in de installatietechniek in Delfzijl en omgeving.


Bekijk vacatures

Waarom wil jij werken bij westerdijk?

Bij Westerdijk ga je aan de slag in een ontspannen, aangename werksfeer. Sta jij voor ons klaar, dan zijn wij er ook voor jou. Ben jij gemotiveerd? Dan investeren wij graag in jou. We stimuleren je persoonlijke ontwikkeling en geven je de kans om je door te ontwikkelen met trainingen en cursussen.

Een mooi vak leren bij

Westerdijk

Bij Westerdijk kun je een prachtig vak leren. Een baan met toekomst. Want als installatiemonteur werk je dagelijks met duurzame en energiezuinige technieken. Ben jij gemotiveerd het vak van installatiemonteur in de praktijk leren in een leuke, leerzame werkomgeving? Neem eens contact op met ons!


Contact opnemen

Over westerdijk

Westerdijk is een veelzijdig en innovatief installatiebedrijf voor woningen, utiliteit en industrie. Wij onderscheiden ons in de markt met vakmensen die ruime kennis en ervaring traditionele technieken aanvullen met knowhow op het gebied van nieuwe duurzame technologieën.


Meer over ons