De kwaliteit van westerdijk delfzijl

Kwaliteit heeft continu prioriteit binnen Westerdijk Delfzijl.
Zo werken al onze medewerkers structureel aan het bijhouden en uitbreiden van hun vakmanschap. Wij beschikken over diverse certificeringen en werken enkel met A-kwaliteit materialen en gereedschappen.

Erkend leerbedrijf

Westerdijk is erkend leerbedrijf omdat wij het belangrijk vinden om te blijven investeren in de toekomst. Ook bieden wij altijd diverse stageplaatsen voor gemotiveerde leerlingen. Door energie en tijd te steken in het opleiden van een volgende generatie vakmensen houden wij ons mooie vak in stand. 

Kennisontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat de vakkennis van onze medewerkers op hoog niveau is. Daarom stellen wij jaarlijks voor al onze medewerkers een persoonlijk opleidingsplan op met cursussen, toolboxen en producttrainingen bij onze leveranciers. Zo blijven onze organisatie en onze vakmensen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Nieuwe wet- en regelgeving

Onder meer op het gebied van veiligheid en duurzaamheid verandert wet- en regelgeving veelvuldig. Wij zorgen ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van alle nieuwe regels en voorschriften. Door middel van toolboxmeetings bieden wij onze mensen waar nodig informatie, trainingen of scholing. 

Platte organisatie, korte lijnen

Onze organisatie is plat en eenvoudig en wij werken met vaste aanspreekpunten. Zo houden wij de lijnen kort, zowel binnen onze organisatie als tussen ons en onze opdrachtgevers. Deze werkwijze heeft zich bewezen. Mede dankzij jarenlange ervaring en een vakkundig team medewerkers kunnen wij onze werkzaamheden op deze manier adequaat en efficiënt uitvoeren.