Aanleg en onderhoud van sanitair

Westerdijk verzorgt installatie en onderhoud van sanitair voor particulieren zakelijke gebruikers. Bedrijven, overheden, onderwijs- en zorginstellingen kunnen bij ons terecht voor de complete sanitaire installatie, inclusief ontwerp en aanleg van leidingwerk en riolering. Ook kunt u bij ons terecht voor aangepast sanitair en legionellapreventie.

Legionellabeheersing

Legionellabeheersing voorkomt besmetting van uw waterleiding en gezondheidsrisico’s. Met beheersing van legionella door Westerdijk voldoet u aan uw zorgplicht. U kunt meer lezen over onze inspecties met betrekking tot legionellabeheersing op de desbetreffende pagina.

Aangepast santair

Graag denken wij bij de installatie van sanitair met u mee over rolstoelvriendelijkheid van de toiletten. Voor zorginstellingen gaan wij nog veel verder. Hiervoor bieden wij aangepast sanitair voor alle fysieke ongemakken of lichamelijke beperkingen. Wat de vraag of wens ook is, wij bieden oplossingen en accessoires voor badkamers en toiletten die het gebruik comfortabel en gemakkelijker maken, zoals verhoogde toiletten, zitdouches, rolstoelwastafels, rolstoelvriendelijke douchecabines, instapbaden en extra handgrepen.