Luchtbehandelingskasten

U kunt bij ons terecht voor luchtbehandelingskasten voor het verversen, bevochtigen, ontvochtigen en filteren van de lucht in uw woning of werkruimte. Er is altijd een oplossing die aansluit op uw wensen en omstandigheden. Wij adviseren u graag over de uiteenlopende lokale en centrale systemen en mogelijkheden. 

Waarom is luchtbehandeling zo belangrijk?

Goede luchtkwaliteit draagt bij aan de gezondheid, productiviteit en het welbevinden van mensen. De concentratie van medewerkers en leerlingen is beter in een werk- en leeromgeving met CO2-beheersing, zij voelen zich lekkerder en leveren daardoor sneller en beter werk af. Bovendien heeft gezonde lucht een positief effect op het ziekteverzuim en dus op de kosten. 

Gezonde lucht waar u woont of verblijft

Bij u thuis, in het ziekenhuis of de zorginstelling waar mensen langdurig verblijven is gezonde lucht van groot belang. Schone, frisse en gezonde lucht inademen heeft een positief effect op het algeheel gevoel van welbevinden en het herstel bij ziekte.

Ventilatie

Mechanische ventilatie ververst binnenlucht voor buitenlucht met voldoende zuurstof. Zuurstofrijke lucht zorgt voor een gezond, comfortabel en productief werk- en leefklimaat. Bovendien houdt ventilatie de lucht zuiver en gezond in elke ruimte. 

Warmteterugwinning

Desgewenst voorzien wij uw ventilatiesysteem van warmteterugwinning (WTW).  Dit zorgt voor hergebruik van een behoorlijk deel van de warmte van de binnenlucht. Hiermee bespaart u op energieverbruik en dus stookkosten.