Energiezuinige verlichting

Ledverlichting is energiezuinige verlichting met vele mogelijkheden. Van werklicht tot sfeerverlichting, ledverlichting is er in vele lichtsterktes en kleuren voor alle toepassingen, zowel thuis als op het werk. Westerdijk ontwerpt lichtplannen en levert plus monteert binnen- en buitenverlichting. Voor elke situatie een passende oplossing!

Volautomatische lichtregeling

Volledig automatische instelling en beheer van onder meer daglichtregeling, dimmen, tijdschakeling en noodverlichting op afstand. Dat is het gemak van onze lichtmanagementsystemen. Uw verlichting is altijd exact goed ingesteld. Bovendien brandt er alleen licht als het moet, dus u bespaart op energieverbruik. Wilt u de instellingen wijzigen? Dat kan heel eenvoudig en altijd met de bijbehorende app of online monitoring. 

Verlichtingsplan

Complete nieuwe verlichting begint met een gedegen lichtplan. Met oog voor de omvang en gebruik van de ruimte, functie van het licht en daglichtinval maken wij lichtberekeningen. Deze berekeningen en uw wensen en eisen zijn de ingrediënten voor zo’n lichtplan. Voor een sfeervolle omgeving en altijd voldoende werk- en leeslicht.